Mr Human Ms Behaviour

 

Längesen nu, men absolut inte för att det inte sker något att sriva om...

Snarare tvärtom, vilket gjort att tiden inte funnits till att skriva..

Därav kommer det ta en ba stund att uppdatera allmänheten och intresserade av den senaste tidens galenskaper...

Men den som finner värde i att läsa det jag skrivit om hittills kommer definitivt att se det som en rolig läsning! Så nu kör vi!

I tidigare inlägg har ni kunnat läsa om en speciell fd flickvän, samt en speciell fd Bror, dessa har funnit varandra och ekräftat deras moraliska karaktär på ett kraftfullt sätt genom detta.. Jag kände på mig detta länge  men i min värld är det mer eller mindre en dödssynd att ens tro, så därför tvivlade jag återigen på min hittills så klockrena magkänsla.. Dumt, för med facit i hand, Tina är kusin till sin bror och följer sin moders skamfyllda fotspår, och mer eller mindre fick det som en genetisk defekt.. För handen på hjärtat ; Hur i helvete kan man vända en sådan nesa, till något som är bra?? är folk så jävla dumma i huvudet? Min fd Bror har behandlat situationen genom att ljuga och sedan övergå till att hota mig, min fd mor  har ljugit åt min bror i situationen, vilket givetvis renderat i att jag inte längre har någon mor, och en bror som gjort vad han tidigare gjort mig, samt detta är ingalunda någon broder till mig längre..

Det hemska i detta, det är att jag smutskastas av dessa idioter, samt att det är dessa om människor runt omkring tror på.. Vad säger det? Och vem eller vilka säger det mest om?  Brottas fortfarande med att människor ser mig som det de hör om mig, vilket är en totalt fel och lögnbaserad bild av den jag egentligen är.. Det vet många att det är, men är så fega att stå upp i mängden ii rädsla att stötas bort från gruppen.. å vilken grupp sen!?!? Avd 21 Mellringe enligt mig!

Jag har således inga som helst moraliska begränsningar i det jag förut hållt inne i bloggen, så räkna med att saker och ting kommer vara intressant läsning!! 

 

How´s that for kick-off?? kommentera mea, säg vad ni tycker , stå för era åsikter och var er själva!!  Hej på en stund // Rolle


RSS 2.0