För det som aldrig tagits från mig , är det ni alltid kommer sakna!!

... För i min värld, ni vet, verkligheten, i världen utanför 0586 området, har inte de reaktioner på somliga människors avundsjuka nått.. 

Reaktionen jag nämner, är alltså de lögner , rykten , baktalanden och påförda ansvar från egen skuld etc..

Jag har ALLTID hävdat oskulden, omständighetens riktiga förlopp eller delaktighet överhuvudtaget kring olika rykten .
Under 2 års tid har jag väntat på att få bevisa oskulden i rätten, för att kanske få det att öppna ögonen, på de som inte ville förstå det på mina ord..

Nu, när det jag alltid tagit som en självklarhet, oxå vunnit laga kraft i rättsystemet, och således bevisats att jag oskyldigt suttit häktad i 20 dagar, för några medmänniskors skuld och påpasslig överskyllan på min person genom en längre tid.. Så kan jag inte säga att någon direkt vare sig, tackat mig, eller för den delen bett om ursäkt för den felaktiga anklagande , uppförstorande samt i många fall även rena lögner o påhitt på min person..
Att polisen i dessa avseenden gjort bort sig i denna historia, är ett kapitel för sig, men de är på inget sätt bättre än de som förnedrat mig med lögner ..

Ett fåtal människor har aldrig lämnat sin tro på mig. Er vill jag tacka mer än jag kan säga..

Under en längre tid av omständigheter i mitt liv, som mer eller mindre påverkat mig negativt, har alltid min ambition varit av stå för mina principer och värderingar, och därför inte heller känt behov av försvarstal eller liknande, för något jag aldrig bär skuld till.. Som ja säkerligen påpekat ett antal gånger.
Däremot, har jag av min omvärld tryckts ned till en nivå under min värdighet , eftersom en bild av mig, av att vara någon ja aldrig varit vuxit fram hos människor...
Man kan tycka det verkar konstigt att man döms för saker som sägs om mig, istället för det jag gör...? Men det är å andra sidan långt ifrån det enda ja tycker är konstigt i dessa människors förehavanden.. Det som berör mig och har fått mig att mer eller mindre bli isolerad från samhället, är att de som man trodde mer om, som man en gång kallade vänner, som man hjälpt eller stöttat, ALDRIG ens försökt att ta reda på sanningen.. Den som verkligen kan säga att jag setts göra saker som jag anklagas för, är mer än välkomna att stiga fram..!! ..men det kommer aldrig hända.. bara att påstås till andra , utom till mig..

Har försökt mig på att förstå dessa människor.. Varför? Ja tror det är för att de aldrig kommer i närheten av att bli människa nog som kan jämföras med den jag är... Men vem jag är, vet ju ingen som bor häromkring egentligen längre.. Därför , behandlas jag till och med av de jag vet känner mig, lite som en varböld ibland.. Tyvärr.

Men , dit denna nidbild av mig inte når, eller aldrig kommer vinna mark, får jag kvitto på att min person är välkommen..
Med människor som andra aldrig kommer få se lillfingret på, i sammanhang där endast ett fåtal människor fått tillträde...

Listan är lång på exempel, men nöjer mig med att säga att jag fick 4 sms-julhälsningar denna julen, Anita Windh , Takida samt Carola Häggkvist och Paul Potts... Det är inte mängden, det är kvalitén som räknas..;)

Mer om det senare, men avslutningsvis, Om jag inte anses förtjäna eran tillit, så kan jag hellre vara ensam.. Som jag för det mesta är.. Och att vara ensam, är det värsta jag vet!! Till er andra, lär känna mig för den jag är, om ni vill lära känna mig!! Puss&kram trevlig helg!! Rolle

RSS 2.0