En första jul utan ångest,ledsamhet och vemod.. En första jul utan släkten...

Men jobbigast kanske det är att ja inte träffar min katt..

Trots allt, är ja en mer positiv och gladare människa utan det som på pappret kallades Bror och Mor. För det var verkligen bara på pappret.. 
Tro mig, jag har verkligen bitit ihop och "lagt mig" för att få saker att kunna funka, t o m offrat mycket av mig själv för att kunna se dem i ögonen igen.
Dessutom så är/har jag om någon, varit i behov av en Mor.. En som agerar som en sådan alltså.

Men det var dags att inse att loppet att övervinna de olater som 35 års konstant supande skapat, inte kommer förändras så länge man jobbar på att fylla det 36:e dagligen..

Så, ja har nu inte talat med min Mamma på ganska exakt 1 år, hon har heller inte försökt att komma i kontakt med mig, vilket borde vara en signal att jag inte valt fel väg..
Har flyttat , kommer snart att kunna ge tillbaks något till min chef och vän , för den hjälp jag fått hitills och förmodligen kommer få . 

Det skall sägas att ja vill tacka så mycket för all hjälpen ja fått av Vänner o medmänniskor runt mig i övrigt, det är lätt att förbi se alla ER , speciellt när det finns så många mer av den motsatta typen av folk i samhället.. Men utan att nämna namn så vet ni vilka ni är, och ja är er alla tacksam till tusen!

Det är lite att göra innan jag är fit-4-fight 100%, men även så, det går framåt varje dag!! 

Vill passa på att önska alla mina vänner o underbara människor en sjujävla härlig jul!! o även ett gott nytt år!! Ta hand om er i kylan!! // Rolle 

RSS 2.0