Har man inget att säga, håller man käften.. Därför som jag aldrig är tyst kanske!

Allt sedan jag initierade detta bloggeriet så har jag försökt att få upp ögonen på människor om huruvida historier , incidenter och förehavanden, egentligen förhåller sig... Många av de saker jag hört är antingen felaktiga, påprackade om det överhuvudtaget funnits någon eller något som hänt som berör mig... 

Men, under tidens gång har man sakta men säkert tonat ner sin ilska över det mesta , o kommit till insikt, att är människor inte intresserade av att kunna tänka själva, fråga eller se logiken i saker å ting, trodde kanske många kände mig som person, o borde veta bättre, men om det inte är i de människornas kapacitet, så är det knappast mitt problem.. Jag menar, ja har levt med mig själv tillräckligt lång tid, för att veta vad ja gjort och gör, och behöver inte tvivla på mig heller..
Men , sticker inte under stol med att det inte har varit jobbigt,för visst faan har det varit det, och det är det ännu idag för den delen.
Det jag gjort istället är att sätta all kraft på att vara den personen jag alltid varit, stärka min tanke om att inte behöva backa eller låta min åsikt kompromissas för att jag i andras ögon anses vara sämre eller vad jag nu må uppfattas som, i en del människors ögon..
För så är det faktiskt!, även om jag är fullt medveten om att somliga av er som läser detta tänker exempelvis;     " Det känns bara så ", eller " det är bara så man tolkar det" etc.. Men , låt mig ge er exempel olika händelser och ageranden som nyligen inträffat, som ger en mycket bra bild om att det verkligen är på detta vis...

1. Personer som jag tidigare haft i min omgivning, man kan kalla dem bekanta, eller vissa av dem t o m gamla vänner, har man nu på senare tid sammandrabbats med på offentliga tillställningar.
Man får ofta höra saker som ; " Fy faan va roligt att läsa dina inlägg på facebook " ,
eller " helvete, du är ju smart ju, du vet ju skitmycket ! "  etc..
Av dessa kommentarer , med den historia som personen, eller personerna och jag har , så kan man dra slutsatsen att  antingen a.) 

Han/eller Hon, har fått minnesförlust , o har inget minne från 20 år tillbaks och framåt till två år sedan.
För jag är inget annorlunda nu, mot vad jag alltid varit.. inte mer än att man ser mer cyniskt på saker, men det avspeglas aldrig utåt , eftersom jag accepterat att människor i stort är egoister, oempatiska, och moralslaktare..

Eller b.) , som jag håller som mer troligt , att :

Jag har slaktats av dyngsprideri av mindre begåvade människor, som projicerat sin skit och skapat nytt och gödslat i överflöd på min person, så att man numera är en bild i den åhörarskara av dårfinkars interna ordbok, som en synonym för olika uttryck .. Och därför uppfattas jag som en människa, där mina kunskaper och personliga kvalitéer som hyllats i exemplet här, inte är möjliga att ha..??????????
 
Kort och gott så har man inga förväntningar alls på mig längre, inte ens av många personer man tydligt visat förut , att dessa kunskaper eller förmågor alltid varit där.. ..
Vad är det med er jävla puckon!!      Kan ni inte tänka rationellt? .. Det tragiska med allt, är att dem ni lyssnat på fortsätter att föra andra bakom ljuset, eller myglar och ljuger.. Hur kan dessa, tydligt uppenbart obegåvade mähän , få en sådan trovärdighet?? Säger det faktumet mest om dessa puckon,  eller de som litar på dem??
Nåväl, det är bara ledsamt att se..

Ett annat exempel , som i stort är av samma karatär, och man kan dra samma slutsats som foregående..
Det är att ja av olika människor fått höra att jag verkar så förvirrand eller konstig eller liknande uttryck, troligen är de sprungna utifrån en föreställning av att jag är en knarkande dagdrivare, som hamnat i någon slags psykos.. Eller nån av de liknande karaktärer, vilka baserats på de olika rykten jag har hört nämnas om mig.. Nu skrattar ja dock bara åt allt ja hör, men för inte så längesedan, var detta en övertygelse av en stor del i omgivningen som nästan tog mitt liv...
(även om ja inte behöver försvara dessa makabra fantasifoster om mig, o förehavanden etc, så poängterar jag för mindre begåvade eller oinvigda att jag aldrig varit, är eller har ambitionen att bli, beroende av droger.. )
Det finns två svar på detta eller dessa påståenden, det första hör ihop med det som skrivs i första exemplet, det andra är ett enkelt konstaterande : 
Den utopin av att tolka mina svar , skrifter och påståenden etc, på exempelvis Facebook, som förvirrat,flummigt etc, är något som görs när kunskapen är begränsad och inte kan förstå den nivå av ironi eller fakta som jag skriver..
Alltså, de är för dumma för att fatta helt enkelt! 
Dess hjärna , som sedan länge fått för mycket, har då lärt sig att på enklast möjliga vis, slå bort den egna skammen av att inte vara tillräckligt funtad, som något annat ..   

Så ligger det till, är det konstigt om man från att ha varit den mest sociala människan i världen, till att vara dess motsvarighet.....?

Vad dåligt med kommentarer jag får har jag insett, kanske för att man jämför med " vanliga" människors, där en Inavlad Klubb av Beundran talar om hur duktig man är som orkat diska (!) etc. är referensen ;) Kan oxå vara att ingen fattar vad i helvete man skriver, och därmed inte kan ha en åsikt.. Men, skulle ändå vara roligt att se !!

Ta hand om varandra! Puss å Kram // Rolandsson

RSS 2.0