Så mycket underbara människor jag lyckats släppa taget från...

...När man tänker efter.. För det finns det tendens att göra, när man försöker finna undantag från vardagens infamer.
O visst, det börjar komma mer och mer, minnet alltså, på individer som skänkt mig så mycket värme, och oerhörda upplevelser som ger trivsamma rysningar av nostalgi, då man tänker tillbaks till dessa äventyr..

Jag är , faktiskt kanske jag måste tillägga (då det jag skrivit om hittills inte påvisar det), väldigt berest och välbevandrad , har dessutom en mycket bra adaptionsförmåga och driftig, samt socialt begåvad.
hm, tror aldrig jag skrivit så många bra saker om migsjälv någon gång tidigare...., Nåväl, det jag vill komma till är att få människor har fått uppleva så mycket av vad denna jord erbjuder, som jag gjort i mitt liv tror jag..
...Både på gott och ont skall tilläggas.

Vill poängtera att oavsett var jag bott, om det var i Oslo , Avesta , Stockholm eller Karlskoga/Degerfors, så har det berikat mig med människor som satt sitt avtryck i mitt minne förevigt.
Tragiskt nog, men ack så beskrivande, är alla människor som står för 90% av alla glada minnen i degerfors, útflyttade eller bortgågna tyvärr..  Resterande 10% håller mig levande, sen är det säkert många jag inte träffat, men till större delen är Degerfors fyllt av sopor till människor.. Som i majoritet numera förpestar andras liv för att de själva inte har något, och därmed får sin egen misär att bli lite mildare för stunden..

Det sociala kontraktet vi människor har med varann , tenderar att falera ofantligt i Degerfors numera,
Den kutyma "Det blir allt bra, ska du se" som finns mellan oss i situationer som är en medmänsklig känsla med avsikt att fungera tröstande, Och som dessutom är äkta medlidande, som finns överallt i världen, utom då degerfors, där det snarare tagit sig från att falskt uttrycka sig så, och sedan skratta åt dennes olycka, till att numera bara skratta i ansiktet åt denne .. så är det här.

Jag är ingen sadomachosist som vill plågas av skiten, tro mig, det är inte därför jag är kvar.
Det är snarare så att jag , till skillnad mot vad en del säger om mig, vill göra rätt för mig innan jag drar..
Och det är också till skillnad från de som borde gjort rätt för sig till mig, som gjort att min situation är 100 gånger svårare att ställa rätt.
Helt enkelt så att jag tar ansvar för att inte låta mitt skit lämnas över till eftervärlden, då man som så många lämnat mig, flytt från skiten och jag fått städat upp..
När nu jag försöker jobba för att få min egen skit att klaras upp, känns det mer än jobbigt att varje dag tvingas duellera med kommun, elbolag, folk i allmänhet osv. som bemöter mig med en, av rykten och antagandestämplad, attityd , vilket påverkar omständigheterna i hög grad.
Med förutsättningslös människa vid, säg Degerfors energi, vid kontoret den dagen jag ringde och ville påanmäla elen igen, efter att jag avflyttade för att ta hand om far för 5-6 år sedan, så hade jag haft den påslagen samma dag.
Den dagen var 23 Juli...
Jag har inte fått el än...
Bara ett exempel, å dessutom avslöjades denna uppfattning om mig i telefonsamtalet, totalt orelevant i ärendets natur, men vad ska jag göra?
Vad jag menar i korthet, är att jag bara vill tacka alla ni som ändå får mig att orka vara den jag är, i en håla som huserar individer som är allt annat än den jag är...

På något sätt skrämmer jag skiten ur många, genom att säga som det är..

..Vilket jag är totalt införstådd med såklart, annars vore ju hälften av nöjet med det hela borta.
Men , vad trodde dessa egéntligen? att jag skulle försvinna från ytan av att fortsätta snacka skit om mig?
Sanningen kommer alltid ikapp lögnerna, så är det, jag har lärt mig av mina egna misstag på den punkten..
Men som en normalt danad spoling, växte jag ur fantasivärlden samma dag som blöjan försvann, alltså 11-12 års åldern :), skämt åsido, vissa har tyvärr inte tillräckligt med medmänsklighet i sin barm, som gör att spärren för vad långt man kan gå , för att rädda sig själv, inte finns...
... Tyvärr är det ofta inget som hindrar att sopa undan sin skit på annans mark, bara man själv klarar sig från skuld..
Under den tid som går innan man inser vad som egentligen hände, har någon eller några fått många "bajspåsar" slängt på sin gård i onödan...  Men det får man för man är dum nog att bry sig om vad andra tycker, för vad gör det? är knappast inte i behov av sådana människor som inte ser vem jag är... inte  på min gård iaf.

Men när det går så långt att man är i en situation, där inte bara jag skadas? utan mina vänner, och mina närmaste blir tvivelaktigt mottagna, just för att de vet vem jag är, och därmed också umgås med mig..?
Bara dra åt helvete, ni patetiska halvapor säger jag till er som försökt att ställa dom mot ett icke-existerande faktum, och sedan använda mot dem!!
Där sket ni allt brevid så det sjöng i skinkorna kan ja säga!

Somliga har utgått från att jag inte skulle kunna yttra mig om saker jag vet om er, när ni nu gjort så mycket för att få mig opålitlig, just för det ändamålet.. Att skydda er själva alltså!
Ni skulle fattat att det som sägs till mig , eller vad som görs, kommer ingen höra från mig, om ni ber mig att tiga.. det är så.. Förutom, då ni gör mig illa baserat på saker jag inte kan stå för.. Och som nu är, att , sämre kan ja inte må, lägre kan jag ej sjunka.. Tror ni att jag bryr mig om att inte låta omvärlden få se vad ni är för människor?? Hota aldrig en person, som inte bryr sig om han lever eller dör! som inte kan känna mer smärta, än det som funnits så länge ändå.. Det är nu som jag bara kan gå en väg, och det är upp.. So long falska kryp.
Eftersom ni misslyckats att få in i kroppen vad samvetskval och empati är som unga, så ska jag visa hur dess konsekvens kommer kännas i kroppen som vuxen...

Helt chockad över att känna mig så himla mkt bättre att ladda ur mig detta.. svårt för en ADHD skadad idiot som mig att låta bli att rusas med o att hindras från att dedikera hela inlägget till att svära över dessa dårar, men å andra sidan, är ju Degerfors man befinner sig i , och Man blir aldrig profet isin egen hemstad , som det heter, dock aldrig varit aktuellt , eftersom 30% av befolkningen inte kan läsa...Vilket flera av de kommentarer jag fått, oxå gör gällande..

Världen är dock inte helt svart längre, men jävligt grå... Tack till alla ni, som ändå fått mig känna mig värd något, de senaste veckorna!! Puss Å Kram! 

Jag besväras av tanken om att aldrig få leva lycklig, men oroas mer för att leva länge, olycklig..

.. Det sätter sina spår i själen, att inte känna sig lycklig över att leva ...

Om man går varje dag om året, där ingenting eller någonting händer, som hos de flesta, där saker som helt enkelt sker dagligen i någon form och normalt gör en människa lycklig nog att orka ta sig vidare genom de stora problemen och hinder i livet, som vi generellt numera betraktar som vardag, eller "måsten" som vi också vill kalla det ofta.. Yin och Yang, Karma eller tron på att någon vakar över oss etc. Är några av de rationaliseringar som vi har för förklara all tillfällig motgång eller otur... För faktum är att i de flesta fall är det just tillfälligt..

Så kanske det är även för mig, men det känns som att det lär bli något riktigt stort som ska ske för att jämna ut det som jag fortfarande hållt mig levande i. Kanske låter töntigt , ja vet, men faktum är att många exempel finns, på de som "lämnat in", för bra mycket mindre än det jag varit med om.. Det tänker ja ta valda delar av, och berätta om i denna blogg en tid framåt. Det finns även mycket roligt i dessa anekdoter, har bara lite svårt att se det roliga i alla ännu så länge..

Till att börja med, ska jag försöka ge en bild av hur man kan påverkas i vardagslivet i en liten ort som Degerfors, av dessa antaganden, lögner och övrigt bebajsande som ingår inom samma område, som jag hört , sett och läst om mig och påstådda förehavanden.

Det kanske inte är så lätt att föreställa hur jag påverkats, eftersom andra kanske klarat av det bättre än mig, i samma situation.

Vet egentligen inte var eller vad man ska börja med, för det det finns otaliga exempel på hur det blivit fel, av en direkt konsekvens på skitsnacket jag skriver om... Men, ett bra exempel som påvisar hur högt upp i samhället den fördömmande människan sitter, som tyvärr är , med dennes inflytande och makt, samt framförallt beslutspåverkande positionering, gör honom livsfarlig för mig och min framtid ... Ska förklara varför.

När jag för 2 år sedan , "tog en smäll, för de modstulna" och av mycket konstiga o ogrundade anledningar, sattes häktad i en månad! med fulla restriktioner dessutom..(fick inte ha kontakt med någon, förutom polis etc..) så, vad jag visste var Tina gravid under och dessutom över 18v, och det var otroligt jobbigt att inte få förklara min oskuld för henne åtminstone.. då alltså. Hon visste ju iof hur saker låg till men det har ju visats vara att elda för kråkorna förut, så...

Hursom, fick detta en oerhörd proportion, som jag nu vet, beror på att dessa rykten gått runt i dessa lokaler, och dessutom hade de inte någon lust att separera förnamnen på de som likt mig har samma efternamn.. Så jag fick de rykten och de förhavanden , på mitt skräpkonto oxå..

Det gick upp för mig när blåbären som jag irriterade(kling&klang), inte hade tillräcklig kunskap att kontrollera vem som är vem, innan en överexcalterad minigris fick för sig att spela allan..

Samtidigt satt Mamma hemma och tittade på tvärsnytt, och tog del av den nyhet som dessa 3lingon-detektiver, vilt basunerat ut i extas, i tron om att de fått jackpot!

Rubriken :" Organiserad knarkhandel i Degerfors Centrum" var ganska smickrande faktiskt, deras idé om en större samarbetskontakt i undre världen och fan å hans moster, satte fart i all hast.. Det fick Degerfors veta, om inte i tv, eller tidning, så i en ytterliggare förstärkt version på ICA eller COOP.. Men, så här var det egentligen:

Utan att gå in på detaljer, kan jag säga att jag blev häktad på ingenting.. jo, på en "indikation" att något försigick.. i princip bekräftas misstaget med att så lång tid i häktet, och att "fynd" gjordes i en bostad som inte jag bor i .. sen att dessa maktgalna poliser hela tiden dummar sig och i princip förföljde mig en tid, när de såg mig komma gåendes, gör inte saken bättre, när polisen inte direkt går runt med plakat och basunerar "förlåt, vi har tagit fel, Rolle är oskyldig", utan snarare söker anledning till att inte ta upp fallet i fråga..

Två år har passerat, jag har inte hört ett skit, och det har låst mig i många sammanhang, mest vad gäller att ta mig upp på fötter och gå vidare.. Där kommer den huvudrollsinnehavare i historien som jag nämner i början in..

En kompis till mig, spelar på en lokal för ett slutet sällskap, dagarna efter att jag lämnat friheten.Detta sällskap består av ett antal politiskt aktiva människor, och delar ideologi med Karl Marx...om än i nutid smått reviderad och anpassad syn, men ni fattar!?, Lokalen som de har detta galej är för ortsborna känd, och tillhör partiet som jag talar om... Man kan säga att de har inget emot att " vänstra", om inte ni redan greppat..

Nåväl, Min kompis spelar då denna kväll på platsen, och en deltagare, som sitter i kommunfullmäktige som representant, och har ett smeknamn som rimmar på bharlie, lärare, och johansson i efternamn.. Uttrycker då detta för min kompis: - " Nu du, nu sitter Rolle på 10 år minst, kan jag säga" .. åfan!, för vad? För att han köpt träolja av mig för en spottstyver och inte fått samma pris året efter?? , Vad gör man? När en redan så infekterat objekt döms av en beslutsfattare, och även tydligt engagerad spridare av, ..Dynga kanske passar där?

Förmodligen ar hela kommunen införstodd efter tredje fikarasten , om man känner den atmosfären rätt, och därmed också dömd till den man vill att jag ska vara.. Fy faan vad äcklad jag blir.... Om ni överhuvudtaget kan tänka in er i min sits, å fundera en smula på vilka effekter denna omständighet kan få, så ta en tid till det, så får jag vila fingrarna och ta ett brejk....Vojne!

 


Det är inget du kan göra för att undkomma sanningen!! ..även fast du inte har samvete eller skam att stå för det!!

.. Så? Du trodde att du kunde stoppa något som är helt enligt alla mänskligheters lagar och ramar, genom att tillämpa din dubbelmoraliska glashuskastning? .. Nej, spelar ingen roll vem du känner , vem som du tror kan hjälpa dig, eftersom så gott som alla nationer, faan t o m Nord-Korea, bygger sina lagar på verkligheten och att sanningen bejakas...

Vilket jag är högst införstådd med, och även stor kunskap kring. För övrigt gjorde du en riktig tavla i och med att du anmälde min blogg för abuse.. Hur? Det skall ja förklara för dig... och alla andra såklart!

Ja, låt oss backa en tid för att kunna förstå vad som ligger bakom detta.. En kommentar från "Daniel" publicerades på ett av mina blogginlägg, 12/10 tror jag, där det ytterliggare bannade mitt sätt att "Hänga" ut personer, genom att namge dessa.. Låt mig säga så här; Tycker något är fruktansvärt sjukligt om det är okej att sprida runt lögner om andra, men ser det som olagligt att någon säger sanningen om det. Och det är inte det att det inte kritiserar sanningsvärdet , utan att ni avslöjas offentligt som är nesan! Säg denna ovannämda mening för er själva ett antal gånger, om den fortfarande inte ger er insikt, så hoppas jag någon tar initiativet o kör er till lämplig instutition..Sen kan man ju även säga att med den inställningen som "daniel" har , borde göra "honom" till en icke-läsande och icke-tittande på allt som har med nyheter att göra.. Eftersom i stort sett allt handlar om detta i dessa forum, och stundtals är det inte ens i närheten av att vara sant...

Jag var ganska införstådd att det inte var någon "daniel" som kommenterat , utan såg att det var Samma person som gjort mitt liv otroligt jobbigt med sitt lögnaktiga dyngsprideri, som ni kan läsa i tidigare blogginlägg. Jag påtalade detta i förra inlägget, där jag tycker det borde visas upp för all evinnerlighet, för att visa hur lågt man är beredd att sjunka för att vägra stå för vad en person gjort, och borde ta ansvar för.. Jag skrev min åsikt om det, vilket jag troligen får gehör för i normala stugor .

Man tror ju att en person accepterar att det inte funkar längre, utan ta förlusten, göra rätt för sig och låta sanningen komma fram... Så att lite av det som finns kvar i mig kan få lite mer liv tillbaka... Men nej, inte då. Hon försöker då rädda skinnet genom att lägga ytterliggare en smula sans och reson i sophinken, och anmäler bloggen.. Som med viss märklighet , stängs ner..

Anledningen motiveras med att ip-nr inte får publiceras, vilket inte spelar någon roll alls, då ip registreras av hosten av sidan, och inte av mig. synlig för mig dock, men inte olagligt för det.. tog bort det  när jag äntligen fått tillgången till bloggen igen, dvs idag.. personligen tror jag att nägot slags världsrekord av hur illa det är, kommer slås snart.. Jag rådslog då om vad i bloggen som skulle tänkas vara en olaglig handling av mig, men som jag antog visade det sig att det enda olagliga som konstaterades, var av huvudrollsinnehavaren själv, då hon under falsk urkund kommenterade inlägget som nämdes... Alltså att utge sig för att vara någon annan än sig själv, dvs "Daniel".. den tavlan kallas självporträtt tror ja....

Tycker det bevisar mycket av det jag skriver, men dét känns inte som någon större andel inser faktumet i fråga.. Eftersom jag hör samma skiten varje dag, o inte många som direkt frågat ifall si å så = sant, nä, det tar de nog för givet tyvärr.. Men , trots allt!, här är jag, 24 grader i vattnet, och igår kom deltagarna i wet t-shirt tävlingen till hotellet!!

ps. Sedan start är min blogg granskad av 2 st  oberoende av varandra jurister, som på min förfrågan granskar legaliteten i bloggen... A.K.A ser till att jag inte går över lagliga gränserna. ds.

 

 


Jag är jätteglad över alla kommentarer, även de som kritiserar , men...

Däremot så är det några saker som jag vill poängtera , och förklara.

1, Tack alla som bryr er, tar tiden samt engagerar er i bloggen! För oavsett vad man väljer att tro på av det man hör, så finns det ingen som kan säga att jag varit elak eller dum mot någon annan människa, vad jag hört alltså.
därför så skall det oavsett sanningsvärde inte spela roll i sammanhanget när det gäller att visa omtanke eller medmänsklighet etc.. Tusen tack, för att ni med alla sätt gett mig en push i rätt riktning!!

2. Tack Cicci för att du visar att du kan stå för din åsikt! det hedrar dig mycket! även om jag tycker du är helt ute o cyklar eftersom det tyvärr är så att det inte är ett dugg synd om någon som gjort så många elaka saker , som du försvarar, så respekterar jag dig! och du gör det för att stå upp för en vän, vilket oxå det är hederligt och respektfullt.. Men tyvärr är du nog som vän skyldig att inse att man får stå för sina synder även om det är din bästa vän.. för det är inte så att någon av hennes "vänner" sagt något om att det jag sagt är lögn.. utan problemet är snarare att det är jobbigt för er att ställas till svars för det man gjort.. och egentligen skall jag inte behöva förklara en sådan uppenbar sak, men eftersom du har min respekt så gör jag det ändå: Det finns en möjlighet att granska kommentarer innan publicering, har aldrig funnits en tanke, och det som är så fruktansvärt kul är att det ni som kritiserar mig skriver, bekräftar er egen idiotiska syn, vilket ger mig straffspark på straffspark att smälla in för omvärldens ögon , och bevisa det jag skriver.. så tack. ps. Du märker väl att du gör själv precis det du kritiserar va?. ds

3.
Så finns det Gittan då, som igår sjönk till patetisk nivå genom att signera sin orelevanta kommentar med Daniel... Men hallå! svårt att se var tina fått sin mytomani ifrån.. förstår du inte att om du ger dig in i något fulspel mot någon som mig, då lär du ha klart för dig att du inte går vinnande ur det, för när det gäller så gott som allt , förutom snacka skit, spelar du i BK Lingon jämfört med mig, det hoppas jag du utmanar, för då kan inte ens mitt samvete lida över det som du får svara för, av sanning dessutom, men det du sagt om mig i lögner kan du skriva upp som ett av dem..jag har låtit det vara en gång för din dotters skull, du vet henne du kastade ut för att du inte kan ha fel? som tvingades hålla mig hemlig för alla för att du inte vill konfrontera hur illa du beter dig?.. Sorry Gittan, Bring it on! hoppas du säger att det inte alls är den du tror, så att ytterliggare ett självmål registreras när jag visar ISP providerlistan på ditt ip-nummer.. eller gör du ytterliggare ett och skyller på zonny då? Ta konsekvensen av ditt förbannade skit kvinna! och inse vad du spritt som en häxjakt för att få ner mig i den skiten du själv borde ligga i...... ps. jag har karta oxå!ds,

Så jag trivs lite mer än vanligt faktiskt...

Det är illa om man får höra att man är FÖR snäll. som en negativ sida..eller?

Eller som om det skulle ursäkta denne som utnyttjat faktumet.. Fantastiskt vad som verkar vara nutidens skeva humanitära moraliska synsätt, för det är inte sällan man hör sånt, tyvärr.

Är det inte dom som utnyttjar en människas godhet, i vissa fall så mycket att det inte sällan förstör denna goda själ för all framtid, som borde ändra sig , skämmas eller skjutas eller på något sätt inse att man låtit en människa fått lida för att man själv varit en idiot...?? har jag fel där ?

Mer och mer inser jag att människor runt mig inte är värst mycket till människor överhuvudtaget.. Med några individer som undantag givetvis!

Men hur jag än kämpar med att möta omgivningen utan att bry mig nämnvärt om det vissa forcerat fram till min lokala omvärld , för att täcka det felet som de redan gjort, så är man inte annat än människa..
Och eftersom jag , till slillnad från dessa, är en människa med känslor och samvete , så påverkas jag av att människor som en gång ivrigt ville vistas i min närhet, nu plötsligt gärna rekryteras till att vara djävulens budbärare.. Varför? Ingalunda någon av dessa har ens brytt sig om att fråga mig om sanningen kring de assumtioner de hört, så finns det ju de i min direkta närhet oxå, som vet sanningen men hellre än att stå upp för det, brkräfta och skapar mer skit för en trevlig stund.. äckligt perverst är  det då det är din s k flickvän som gör så... Eller f d, såklart ..
Jag har hela tiden hävdat att om någon överhuvudtaget bryr sig om att ta reda på det egentliga hädelseförloppet och verklighet så finns all fakta i min ägo, men nu som då, trots att oxå många vet sanningen om vissa rykten, så är det ingen som vill höra något annat än det redan anammat...

Även så, är det mycket konstigt hur man så uppenbart visar den dubbelmoral som genomsyrar dessa människor i vardagslivet, och kommer undan med det utan reaktion..?
går inte in på några detaljer idag men konstaterar att omgivningen är falsk hinna med avundsjuka själar, som inte förmår att tackla det faktum, att trots mitt liv smutsats ner av lögner, att jag lurats och bedragits i olika former under så många år, går med ett leende på mina läppar, hur illa jag än mår... för jag känner åndå ofta , att ni aldrig kan bli bättre människa än mig, inte ens tillsammans..
Om målet var att låta mig drunkna av förtvivlan, att varje dag gråta en stund över hur någon kan vilja mig så illa med det som sägs, att vilja få mig till en människa som snart inte vet hur det känns att skratta, så är ni redan där.. för längesedan... usch! 

Jag vet vad jag kan, jag vet vad jag är värd, och ska framöver bevisa hur lite Ni är värda...

En kommentar jag fick som det sista innan sommaren såg ut så här:


"Anonym om Det slocknar snart en stjärna, om det ändå vore jag!!:
Har du växt upp nu och slutat skrivit?
Ett steg på vägen. Bra jobbat!

Någon annan än jag som irriteras otroligt av den?? kommentera gärna, lämna namn bara så ni , i motsatts till denna ovan, står för er sak...  stay tuned for exluscive news of my life!

Det är dax att betala notan nu era puckon!!

...Det är tid att visa vad ni är för några, eran avsaknad av samvete och moral ska nu bevisas av era sadistiska metoder som systematiskt tillämpats för att förstöra mitt liv, för att själva vägra ta ansvar för fel ni begått.. har så mycket vetskap om saker ni gjort och gör, och ser inte någon mening med att hålla det hemligt för allmänheten, efter det ni gjort mig.. Dessutom känner jag att de drabbade är värda bättre än er, och gör gladeligen eran idioti offentliggjord, samtidigt är det dax att börja betala för det som förstördes för mig...

Detta är alltså vad ni ska få läsa om i bloggen bland många andra saker såklart! Men lovar att det kommer bli intressant, hatat av vissa , älskat av många fler men ett jävla hallå!! Ska berätta turen jag haft i de senaste valen av flickvänner o deras egenheter och sjukligheter, där den ena är värre än den andra.. men givetvis inte något dom visar eller vill att någon ska veta... många intressanta och underbara människor har förgyllt stunder i mitt liv, där fler än tusen anekdoter finns att berätta, några av dem skall jag skriva ner.. Personer som Sippa Tinglöf , som ofta kom förbi och ringde på porttelefon för att.... Ja , det kommer att berättas här när jag återigen förklarar bloggen aktiv!

..mkt pga sista kommentaren jag fick, i maj var det nog, som gjort mig så jävla irriterad i flera veckor nu, att jag måste nog fan pissa på personen i fråga, verbalt alltså.. Hoppas ni får roligt!


RSS 2.0