Lika bra att sluta drömma, det går åt helvete i alla fall..

Tänkte tanken när jag gick från Degerfors Energi, hur i helvete kommer det funka i Sverige framöver..?

Är inte ensam om den tanken anar jag, även om de flesta , till skillnad från mig, oroar sig mer över hur man kommer få det ekonomiskt för egen del osv..

Jag själv, försöker bara förutse lite vad konsekvenserna kommer leda till, av så mycket tokdumma beslut våran folkvalda riksdag låter passera klubban i bifall.... Dessutom, med en slantsinglande Halv- eller Helsovande "knapptryckarskara" i oppositionens stolar..

Det finns ju för faan ingen som bryr sig där heller ju! Det finns ingen stark, karismatisk ledare som med sund politiskt hängivelse , utnyttjar dessa straffsparkar som borgerliga blocket lägger upp på straffpunkten, med rullstollsbunden målvakt dessutom!!.. Vad hjälper det? När Mona Sahlin, har två vänsterfötter med nyligen pålagd nagellack, och lagt till sig med en princip att inte ha runda saker i sin närhet, eftersom det stör hennes inre aura. Och Lars Ohly , han måste rita av bollen, eller skriva en sång till den innan dom går hem och delar en kvarting marinella i samkväm.. Det är otroligt att det får vara ett sådant ointresse i de egna leden, att inte vilja föra fram någon med vettiga värderingar och pondus nog för att agera åtminstone..

Sanningen är att det som nu händer, kommer att ställa vår demokrati och välfärdspolitik, som alltid varit en av våra viktigaste delar, schack matt. Landet kommer sakta formas i mer tydliga klasskillnader av åtminstone två slag. När sedan fiffel av någon form uppdagas i de styrande utskotten så kommer det fungera som en utlösning i bästa Peter North karaktär, och systemet falerar . Högerblocket gör då som de alltid gjort, och försöker bota två infektioner med en spruta.. Problemet är att det är fel serum i den, och ganska vanligt att de använder samma spruta på båda, och den förste delar då med sig av sin HIV, eller liknade.. För det som hänt, är att med nya reformen som gäller från 1 Januari 2010, angående sjukskrivna som inte får vara det längre ni vet?.. I och med den, samt flera av de redan införda piss-off åtgärder  vi lever med, kommer redan utsatta riskgrupper att ge upp. sen värvas  fler o fler medlemmar med tiden, och det renderar i att brottsligheten kommer öka fruktansvärt.. Det behövs verkligen inte en bättre lärd person än särskolelever för att se den ...

Det som är den åtgärden som högern gör. som exemplifierades med sprutan här ovan, är detta:

Man försöker motivera att fler poliser är ett måste... Den är standard, vi har hört den förr , och även gått på den tyvärr. Detta skulle samtidigt leda till fler jobb är ett argument. ... Visst är det så, men betydligt fler skulle kunna anställas genom att sparka Reinfeldt.. Men än viktigare i frågan, och som kommer ske då eller om det händer, är att småkukade idioter genom sänkta eller närmast obefintliga krav , som efter halva utbildningstiden, leker tarzan i stan som färdig polis, slår hejvilt o sprayar oskyldiga medborgare i ögonen med pepparsprayen i hopp om att lemmen i grenen ska växa och fylla ut kallingarna, eller som terapi för tragiska sandlädeupplevelser, eller både och? Det finns flera exempel redan på dessa, som tyvärr får i princip, vilket de faktiskt får lära sig i utbildningen, vad de vill utan att kunna åka dit för det...

Ja, det är väl så det riskerar att bli, Högern försöker desperat att reparera sitt egna misstag, genom att försöka kurera konsekvensen, istället för misstaget..

Till sist har vi dessa klasser: Anarkistiska IF, som spelar i rödgrönrandigt,  Danderyds United i blå laget. Och av blå laget mutade domare, i Poliserna.

 

Kommer nån ihåg ett spel som hette ; Tjuv och Polis ??

...Ni behöver inte köpa det, vi kommer leva det snart ändå om det inte görs något... Det tror jag iaf...

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Nej men de flyttar bara "problemet". En sjukskriven man som kontaktade mig på soc för någon dag sedan får ej ersättning från FK längre från och med 2010 för att de anser att han är frisk nu och skall anmäla sig på AF och stå till arbetsmarknadens förfogande. Han tog kontakt med AF som säger...med de problem du fortfarande har än idag efter 10 år sjukskrivning, kommer du ej kunna stå till arbetsmarknadens förfogande...FK säger vi kan ha ett möte...de kommer ingenstans på det mötet heller. Ja du vart är vi påväg?? Angående polisen är det ett kapitel för sig och det orkar jag inte ens gå in på såhär sent på dygnet. Nu ska jag sova i vetskap om att är en ny dag imorgon med fler människor som kontaktar mig, gråter och mår piss för att de nu är friska! Jag är int bitter!!

2009-11-03 @ 23:45:22
Postat av: Marie

för trött för att komma ihåg att skriva mitt namn..men det var bara jag...blooooody Maaary

2009-11-03 @ 23:46:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0